Creatief DTP-er Woonaccent Nederland

 

Jij bent een echte creatieveling, die enthousiast wordt van o.a. fotobewerking, het maken en bewerken van bedrijfsvideo’s, het ontwerpen van nieuwsbrieven, flyers, posters en andere marketinguitingen voor onze makelaars, zowel on- als offline. Samen met je collega’s vertaal je het marketingplan naar krachtige multimediale campagnes. Je verzorgt de opmaak en inrichting van de makelaarswebsites in bestaande templates.

Je bent verantwoordelijk voor je eigen deadlines en je gaat voor het maximale resultaat. Je signaleert de nieuwste (online) ontwikkelingen en weet deze direct door te vertalen naar concrete beelden. Aantoonbare affiniteit met online marketing is een pré.

Wie ben jij?

Je hebt een HBO werk- en denkniveau met minimaal 2 jaar werkervaring, bij voorkeur in een B2B marketingomgeving. Je hebt een scherp oog voor details en design, denkt in kansen en mogelijkheden voor verdere optimalisatie van alle marketingactiviteiten van Woonaccent Nederland. Jij gaat uitdagingen zeker niet uit de weg en bent fulltime beschikbaar.

Uiteraard kennen Adobe Photoshop, Indesign en Illustrator geen geheimen meer voor jou!

Wat bieden wij?

Een leuke baan op een jonge en informele afdeling binnen een dynamisch bedrijf met:

  • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Informele cultuur met ruimte voor zelfstandigheid
  • Opleidingsmogelijkheden door middel van trainingen en cursussen

Wie zijn wij?

Woonaccent Nederland is een marketingorganisatie voor makelaars. Woonaccent Nederland heeft een landelijk netwerk van 45 lokale makelaars verspreid over heel Nederland. Alle Woonaccent Makelaars zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM).

Herken je jezelf in dit profiel? Dan ben jij wellicht onze nieuwe CREATIEF DTP-er (40 uur). Stuur jouw motivatiebrief en CV per e-mail graag z.s.m. maar in ieder geval vòòr 15 december a.s. naar info@woonaccent.nl o.v.v. vacature DTP-er. Voor vragen over de vacature kun je terecht bij Johan Tadema, teamleider van Woonaccent Nederland op 06-19193908.

 

De vacature staat niet open voor bemiddeling door bureaus, acquisitie wordt niet op prijs gesteld.