De echte kerstliefhebbers hebben natuurlijk de dag na Sinterklaas de kerstboom opgetuigd, sterker nog deze staat er misschien al vanaf half november, maar er zijn ook nog mensen die nu pas na gaan denken, waar de boom moet gaan staan, of het een echte of “nep” variant moet worden en of het na zoveel jaren niet eens tijd is voor nieuwe kerstversiering.

Voor die mensen onder ons, zijn wij ondergedoken in de dennenaalden, kerstballen en slingers en hebben de volgende trends op een rijtje gezet. En eh…. Ook wij moeten er soms best even aan wennen.

Zo kwamen wij op meerdere sites de regenboog kerstboom en de flowerpower kerstboom tegen, voor ons wat te heftig, maar wie weet wel iets voor jou!

 

Wil je het iets minder opvallend maken, maar wel “anders als anders”, denk dan eens aan de combinatie wit / lichtblauw of wit / roze. Dat klinken niet meteen als erg warme kleuren, maar geven wel het winterse en ijzige karakter dat we zo bij kerst vinden passen.

 

Wil je toch meer warmte in de kerstboom denk dan aan koper, bruin en/of goud in de boom, niet echt een nieuwe trend, maar nog steeds erg populair.

 

En mocht je niet overtuigd zijn van al deze nieuwe trends en hou je het liever bij het oude, dan ook niet getreurd. De klassieke kerstboom met rood en zilver of goud komt nog steeds in elk trendlijstje voor. Hang ‘m voor de verandering eens wat voller als dat je gewend bent, geef je de klassieke look toch een modern tintje.

 

 

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

Verwijder formulierPost comment