Pas jij bij Woonaccent Makelaars?

Woonaccent brengt makelaars (naar de) toekomst. Om die reden stoppen wij met ons franchise concept en stappen wij over op Branding & Support. Met de inzet van technologische middelen en de focus op internet-technieken positioneren wij de makelaar en zijn diensten op een consistente en structurele wijze. Alles begint bij het creëren van naamsbekendheid in je eigen regio. Dus zorgen wij ervoor dat jouw doelgroep weet wie je bent en wat je doet. Dat doen we door ruimte te geven voor (ondernemers)vrijheid en vooral in te springen op lokale marktverschuivingen. We merken dat onze koerswijziging aan slaat bij makelaars. Sinds 1 september 2017 zijn er 5 nieuwe branding en support partners gestart met de nieuwe Woonaccent formule. En voor 1 oktober staan nog eens de start van minimaal 2 nieuwe partners ingepland.

 

Maar….. we blijven ambitieus. Heel erg ambitieus!

Daarom zoeken we op hele korte termijn makelaars voor de regio Amsterdam, Den Haag en Utrecht.

 

We kunnen je dus een vliegende start aanbieden. Zo gaan we de kracht van landelijk en de kennis van lokaal nog beter bundelen. Durf jij met ons die uitdaging aan? Stel je zelf dan de volgende vragen:

Ben jij een makelaar die:

 • zich primair bezig wil houden met makelen

  Ben je een makelaar die begrijpt dat de website een middel is en geen doel. Ben je een makelaar die goed in staat is om van een lead een verkoopopdracht te maken? En vooral ben je een makelaar die wil concurreren op kwaliteit en niet op prijs?

 • zich wil onderscheiden in de markt

  Ben je een makelaar die trots is op zijn bedrijf, maar die ook op zoek is naar een methode en middelen om zich te onderscheiden? Die de optimale dienstverlening wil geven aan je opdrachtgevers? Kortom een makelaar die het anders wil doen en altijd op zoek is naar verbetering?

 • een continue aanwas van leads wil realiseren

  Ben je een makelaar die meer online bereik wil, meer volgers, meer traffic, meer conversie? Kortom ben jij een makelaar die meer leads wil, meer woningen in de verkoop, meer omzet en vooral meer rendement/resultaat wil behalen? Ben jij een makelaar die zijn klanten wil helpen bij het behalen van het optimale resultaat?

 • zich online sterk wil profileren

  Woonaccent Nederland is de specialist voor de makelaar die beter online vindbaar wil zijn, die social media in wil zetten om klantwaarde te bieden, die niet de goedkoopste, maar de beste makelaar wil zijn. Woonaccent Makelaars gebruiken slimme online campagnes die aansluiten op jouw boodschap; full service, regionaal, succesvol en persoonlijk.

Dan pas jij bij Woonaccent! 

De Woonaccent Makelaar is de specialist die beter online vindbaar wil zijn, die social media in wil zetten om klantwaarde te bieden, die niet de goedkoopste, maar de beste makelaar wil zijn. Woonaccent Makelaars gebruiken slimme online campagnes die aansluiten op jouw boodschap; full service, regionaal, succesvol en persoonlijk.

Als je de uitdaging aandurft reageer dan direct door een motivatie brief en CV te sturen naar info@woonaccent.nl. Maar als je een videopresentatie van je zelf maakt laat je pas echt zien dat je klaar bent voor Woonaccent Makelaars.

Overweeg je om te starten met je eigen makelaarskantoor of wil je als ZZP-er aan de slag of ben je opzoek naar een afwissellende baan in de makelaardij? Wij zoeken enthousiastelingen die ondersteunt door een team van specialisten zich graag inzetten voor het nieuwe woonaccent.

Heb je vragen over deze vacature dan kun je contact opnemen met Johan Tadema 06-19193908 Manager Woonaccent Nederland.

Het (online) screenen, bijvoorbeeld via zoekmachines en social networks, kan deel uitmaken van de selectieprocedure. Door te reageren op deze vacature, stem je in met deze (online) screening.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Soort dienstverband: full-time of part-time, beide is mogelijk.

Samengevat:

 • Grote verantwoordelijkheid / zelfstandigheid
 • Eigen regio
 • Ondersteuning door een ambitieus team
 • Interessante verdienste
 • Groeimogelijkheden
 • Afwisselend

Een sterk merk, de kracht van landelijk en de kennis van lokaal.  Dat is Woonaccent, voor makelaars

Contact opnemen >