Met de HelpMee tool vergroot je de betrokkenheid van je opdrachtgever en creëer je samen bereik voor zowel jouw kantoor als voor het huis van de verkoper.

Alle Woonaccent makelaars werken met Realworks. Realworks levert diensten als relatiebeheer, objectbeheer en marketingcommunicatie (digitaal en in print) in één systeem. Het systeem is continue in ontwikkeling op basis van alle input die we van onze gebruikers ontvangen.

Prachtige brochures genereren in slechts enkele minuten? Met Yisual maak je in een handomdraai brochures van het gehele woningaanbod!
Met brochures die meer uitstraling hebben dan de gebruikelijke standaard.

De brochures zijn automatisch te generenen met gegevens uit het Realworks CRM. Naast woningbrochures genereer je automatisch etiketten, raampresentaties, voorbladen van koopovereenkomsten, buurtmailingen etc.

Woningpresentatie heeft zicht in de afgelopen jaren enorm ontwikkeld, professionele fotografie hoogte foto’s video en om potentiële kopers voor de real life bezichtiging al een beleving te te kunnen geven werken we samen met smart2vr om jouw eigen VR Woning app te maken.