De NVM Open Huizen Dag is inmiddels een succesvol fenomeen in de huizenmarkt geworden. Wat is het geheim? Het is laagdrempelig en uitnodigend en biedt daarmee 150.000 geïnteresseerden de kans om uit een groot aanbod van huizen net dat ene huis van hun dromen te vinden. Een dag die bovendien volop aandacht krijgt in de landelijke media. Niet alleen actieve zoekers maar ook latente zoekers wagen een kans tijdens de NVM Open Huizen Dag!

 

Waarom zou je als verkopende huiseigenaar meedoen?

  1. Er wordt voor deze dag (onder andere door de NVM) multimediaal aandacht gevraagd. Er lopen dus potentiele woningzoekenden rond in jouw plaats, wijk of straat. Bovendien wordt jouw huis extra gepromoot op funda, terwijl funda rond deze dagen twee keer zoveel bezoek heeft dan normaal.
  2. Van woningen die hebben deelgenomen aan de NVM Open Huizen Dag van voorjaar 2018, was 12 weken later 47% verkocht. Van woningen die niet hebben deelgenomen was 33% verkocht.
  3. Je bereikt mensen die zich vrijblijvend willen oriënteren in het kopen van een woning.
  4. Met deelname aan de NVM Open Huizen Dag laat jij aan kopers duidelijk zien hoe serieus je bent om de woning daadwerkelijk te willen verkopen.
  5. Spring eruit ten opzichte van de concurrent. Een potentiële koper heeft keuze uit gemiddeld 5 woningen.
  6. Door de bezichtigingen op één dag te laten plaatsvinden, voorkom je dat je meerdere keren jouw woning op orde moet brengen.
  7. Na afloop kun je zien hoe jouw woning in de markt ligt. Aan de hand van de bezichtigingen en reacties kun je jouw woningpresentatie aanpassen of een andere verkooptactiek bespreken.

+1. Voor deelname aan de NVM Open Huizen Dag zijn geen kosten verbonden.

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

Verwijder formulierPost comment